adrien broom01_resize.jpg

Adrien Broom amerikai fényképész bízva az álmában hatalmas fotó-, könyv-és videóprojektbe kezdett idén januárban. A „The Color Project” ötletét, amely 8 részen keresztül valóságos díszletek között szeretné bemutatni egy kislány fantáziadús történetét, megfuttatta a Kickstarteren, a dolog pedig sokaknak tetszett így a pénz is összegyűlt a megvalósításra.

 

A történet szerint egyik reggel a kislány egy olyan világban ébred fel, amelyből eltűntek a színek, ezt jeleníti meg a fehér szoba (The World of White). Miután hiányolni kezdi a színeket, úgy dönt, hogy megkeresi azokat, a kutakodás közben pedig felfedez egy ajtót, ami tulajdonképpen egy új kaland kezdete is egyben, hiszen átjut a piros szobába (The World of Red). Ahogy a történet kibontakozik, vele együtt fedezhetjük fel a különböző szobákat, és azt, ahogy egyenként megtapasztalja a világunkat alkotó színeket. A történet végén a kislány megérkezik a szivárvány tövéhez, ahol az összes szín találkozik egymással.

 

A terv az, hogy nyolc különböző világot hozzanak létre a szivárvány hat színéből (piros, narancs, sárga, zöld, kék és lila), amelyhez a fehér, és a teljes spektrum is csatlakozik. A körülbelül 8 hónapot igénybe vevő projektben eddig négy fejezet, azaz hihetetlenül fantáziadúsan és részletesen felépített szoba készült el, a fehér, a piros, a sárga és a kék, a folytatás pedig természetesen érkezik a közeljövőben. A különböző szobák mindegyike a fotós New Havenben (Connecticut) található stúdiójában kerül felépítésre. Adrien Broomnak, valamint lelkes csapatának (beleértve pékeket, virágárusokat, szobrászokat és egyéb kézműveseket is) nagyjából 1 hónapját veszi igénybe egy-egy tökéletes, egyedi és szeszélyes színvilág megalkotása. A teremtés, a képzelet és az egyszerűség örömét bemutató projekt gyönyörűséges és végtelenül inspiráló! Már alig várom a folytatást!

adrien broom02.jpg

adrien broom03_resize.jpg

adrien broom04_resize.jpg

adrien broom05.jpg

adrien broom06.jpg

adrien broom07_resize.jpg

adrien broom08_resize.jpg

adrien broom09.jpg

adrien broom10_resize.jpg

adrien broom11_resize.jpg

adrien broom12.jpg

via: mymodernmet

itt találtam:

http://manzardcafe.blog.hu/2013/07/20/gyonyoru_mese_a_szinekrol

A bejegyzés trackback címe:

https://meseszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr355784231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása